Příběh vzniku našeho prvního batůžku

Vítejte na našem blogu! Dnes bych chtěla s vámi podělit o příběh, který stojí za vznikem našeho prvního batůžku. Je to příběh odvahy, inspirace a vlastního učení se, který měl významný vliv na naše tvoření.

V roce 2021 jsem byla kosmetičkou, maminkou a manželkou, ale měla jsem také kreativní žilu. Vyráběla jsem batohy, kabelky a další doplňky, a měla jsem spoustu nápadů, které jsem chtěla zrealizovat.

Pak ale náš život zasáhla krize. Mamka, diabetička, skončila v nemocnici kvůli selhávajícím ledvinám. Musela jsem převzít péči o svoji sestru, která trpí mozkovou obrnou. Bylo to náročné období, plné stresu a nejistoty.

Během péče o sestru jsem si uvědomila, že potřebuji něco praktického, co mi usnadní život. V tu chvíli se zrodila myšlenka na náš první batůžek, do kterého by se vešlo vše potřebné pro péči o sestru, a který by zároveň nesl veselé květinové motivy, abychom si zvedli náladu.

Výsledný batůžek se ukázal jako velký pomocník. Mamčin zdravotní stav se zlepšoval, a život se vrátil do radostnějších kolejí. Byli jsme pyšní na to, že jsme mohli vytvořit něco, co nám pomohlo v těžkých časech.

 Tento příběh nás naučil, že i v těžkých chvílích můžeme najít inspiraci a řešení. Chci vám sdělit, že věřte v sebe a své schopnosti. Vždy existuje cesta, jak překonat překážky a najít světlo na konci tunelu.

Pokud vás náš příběh oslovil, můžete se podívat na naše další články a produkty.Pokud máte podobné zážitky nebo chcete s námi sdílet svůj příběh, neváhejte napsat komentář. Rádi s vámi budeme sdílet více příběhů a inspirace